North Company

Turvakerroin Turvasumutin

Kuva saattaa sisältää tuotesijoittelua

Tuotteen parasta ennen päiväys umpeutunut, loppuerä poistomyyntihintaan.


Turvasumutin on ennaltaehkäisevä turvallisuustuote uhkaaviin tilanteisiin, jonka monipuoliset käyttöominaisuudet antavat sinulle turvaa, vapautta ja mielenrauhaa. Pienikokoinen turvasumutin on helppo pitää mukana missä ikinä liikutkin. Turvasumutin on heti valmis käytettäväksi eikä se vaadi erillistä osto- tai hallussapitolupaa. Painamalla liipaisimesta kevyesti aktivoituu sumuttimen hälytinääni. Sumutin hälyttää voimakkaasti herättäen ympäristön huomion. Painamalla liipasimesta voimakkaasti, aktivoituu sumutin laukaisemaan tehoaineet samanaikaisesti hälytinelementin kanssa. Tehoaineina turvasumuttimessa on menthol, joka sokaisee hetkellisesti sekä väriaine, joka pysyy iholla noin 3-4 päivää.

Väriaineena käytetään vaaratonta elintarvikeväriä. Menthol aiheuttaa silmissä kirvelyreaktion, joka pakottaa laittamaan silmät kiinni.
Näin käyttäjä saa aikaa paeta mahdollisesta uhkatilanteesta. Kohdehenkilö on myöhemmin tunnistettavissa ihoon tarttuneesta väriaineesta.
Turvasumutin ei aiheuta pysyviä vammoja kohdehenkilölle ja on käyttäjälleen turvallinen käyttää. Turvasumuttimen tehokas kantomatka on jopa 5 metriä.

Voit kantaa turvasumutinta laillisesti missä tahansa.

  • Turvasumutin sokaisee kohdehenkilön
  • Tehoaineena turvallinen ja tehokas menthol
  • Sumutettaessa kuuluu voimakas hälytysääni. Sumuttimen painiketta on painettava jatkuvasti, jotta hälytysääni pysyy päällä
  • Sumuttimen korkin päällä on peukalolla nostettava kansi, joten et voi painaa painiketta vahingossa sumuttimen ollessa taskussa tai käsilaukussa
  • Sumutinta voidaan käyttää niin monta kertaa, kuin säiliössä riittää vaikuttavaa ainetta
  • Valmistettu Suomessa

Tuotetiedot

Tuotekoodi 2132.9906.001
GTIN 6419816599990
Paino 0.01 Kg
Valmistaja Turvakerroin
Arvonlisävero 24 %
Lisätty 11.2.2016

Myyty viimeksi

Elokuu 2023 1 kpl
Elokuu 2021 1 kpl
Maaliskuu 2019 1 kpl
Marraskuu 2018 2 kpl
Huhtikuu 2016 1 kpl

Myyty tämän kanssa

Katso myös nämä