North Company

Kauanko tilaukseni toimitus kestää?

Myymme ainoastaan varastossamme olevia tuotteita, joten tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti 2-5 arkipäivässä maksun suorituksesta - suurin osa paketeista lähtee jo seuraavana arkipäivänä.

Voinko tilata tuotteen verkkokaupasta ja noutaa sen samana päivänä?

Käsittelemme tilaukset hyvinkin lyhyellä vasteajalla - noutona tilatut tuotteet ovat noudettavissa yleensä heti, kun saamme maksuvahvistuksen.

Kauanko minulla on aikaa noutaa tilaus?

Posti ja Matkahuolto säilyttää paketteja kaksi viikkoa toimipisteissä ja Postin pakettiautomaateissa seitsemän vuorokautta.

Tuotteeni ei vastannut odotuksiani

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus ei koske hygienia-, mittatilaus- eikä käyttöönotettuja tuotteita. Tuotteeseen voi tutustua samalla tavalla kuin se olisi mahdollista liikkeestä ostettaessa. Älä siis tuhoa pakkausta, kelpuutamme vain myyntikelpoiset tuotteet.

Tuotteeni meni rikki, kuinka toimin?

Aivan ensimmäisenä ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen palautukset@northcoy.fi. Lähetämme teille palautusnumeron ja ohjeet asiakaspalautusta varten. Emme ota vastaan asiakaspalautuksia ilman palautusnumeroa.

Miksi en saanut kuittia tilaukseni mukana?

Keep it green! Pyrimme välttämään turhaa paperin käyttöä. Kuitti on toimitettu teille maksuvahvistuksen yhteydessä sähköpostitse. Lisäksi voitte tarvittaessa tulostaa kuitin uudelleen verkkokaupastamme (Oma tili / Tilaukset).

Miten voin muuttaa tilaustani?

Jos haluat lisätä tai poistaa tuotteita tilaukseltasi, vastaa mahdollisimman pian saamaasi tilausvahvistukseen, jotta ehdimme tekemään haluamasi muutokset ennen tilauksen toimittamista. Älä maksa saamaasi laskua, saat uuden laskun muutosten jälkeen.

Suppeahko tuotevalikoima teillä...

Aloitimme tämän touhun ilman mitään lainoja, koska halusimme pitää koko firman hallinnan omissa käsissä. Tämän vuoksi kasvatamme valikoimaa sitä mukaan, kun saamme myytyä varastoa. Jos toivot jotain tiettyä tuotetta valikoimiimme, ota meihin yhteyttä sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse osoitteeseen kauppa@northcoy.fi.